ah cek bo si si lyum lyum ah?Originally posted by Ah Cek:bo lian lok liao lor. ko leng yee wu dar po peng yu liao
jiak lai? simi wa goh lai eh?Originally posted by Mospeada:zuak ? jiak lai lah...lai jiak liang mah
ah meltz lu heng da por peng yu chor har?Originally posted by meltz:wa ma bo xin zho gang leh ...
lai li bwoon mng zai...weak lah...Originally posted by Ah Cek:jiak lai? simi wa goh lai eh?
ri gong simi ??? wa mu zai ri gong si mi .. mi gia lehOriginally posted by Ah Cek:ah meltz lu heng da por peng yu chor har?
lu tiok chor by da por peng yu har?Originally posted by meltz:ri gong simi ??? wa mu zai ri gong si mi .. mi gia leh
wah lau eh...ah cek...yiew siew dum po leh...simi chor lah...Originally posted by Ah Cek:ah meltz lu heng da por peng yu chor har?
.. understooded liao ... boh da por peng yu laOriginally posted by Ah Cek:lu tiok chor by da por peng yu har?
ah cek lao liao tio si ah ni chor loh eh la ...Originally posted by Mospeada:wah lau eh...ah cek...yiew siew dum po leh...simi chor lah...
ah meltz, li eh da por peng yu tan li si boh?
ah cek...zee eh sensitive leh...Originally posted by meltz:.. understooded liao ... boh da por peng yu la
hor la, an ni si lu eh ang lor?Originally posted by meltz:.. understooded liao ... boh da por peng yu la
ah meltz si bay eh sai eh la.Originally posted by Mospeada:ah cek...zee eh sensitive leh...
lu arh ni mng ah meltz...dan yi tng chu kao ah
wa ma si ai koon.. zzzzzzzzzzzzOriginally posted by Mospeada:wu lang boh?
wa sibeh ai koon leh...arh zua kong?
buay ti tng chu leh...sibeh sianOriginally posted by bluejuice:wa ma si ai koon.. zzzzzzzzzzzz
wa is Kong hu (Cantonese ) lang!Originally posted by Mospeada:oii...boh hokkien lang ah?