with all that makeup, u think u still qualify as "cute" ?Originally posted by joker105:heng no 1 vote mi....
hehehe
Originally posted by buskerian:mickey mouse toy buskerian?
tsk tsk, another 'ah lau' lover....all cmi
wahahaOriginally posted by Estee:eh eh..... why u use my phrase... li si bey tio si bo??
mi never say mi cute wat....Originally posted by Axelheat755:with all that makeup, u think u still qualify as "cute" ?
Originally posted by BaByBoY:wahaha
come tio lah
put time put place..
wahaha
ah lim simi??
teh or kopi???
wahahaha.....
ya lohzOriginally posted by Axelheat755:with all that makeup, u think u still qualify as "cute" ?
tio lah tio lah....... wa ai lim Leng eh Pek Gun Jweeeeeee.Originally posted by BaByBoY:wahaha
come tio lah
put time put place..
wahaha
ah lim simi??
teh or kopi???
wahahaha.....
ya...like opera one.....white some moreOriginally posted by Axelheat755:with all that makeup, u think u still qualify as "cute" ?
i wanna cognacOriginally posted by Estee:tio lah tio lah....... wa ai lim Leng eh Pek Gun Jweeeeeee.
u want cognac?? that one is liquor ah??Originally posted by jusgal:i wanna cognac
Ok. But daddy got lesson on wed n sat.Originally posted by jusgal:daddy...go with sister...
she go 90% of outing
cannot bad for the baby..Originally posted by jusgal:i wanna cognac
axel sister...please take note...Originally posted by Kenashi:Ok. But daddy got lesson on wed n sat.
ok noted....Originally posted by jusgal:axel sister...please take note...
daddy...i also have class on sat
wahahaOriginally posted by Estee:tio lah tio lah....... wa ai lim Leng eh Pek Gun Jweeeeeee.
yao siu lor Mr Pai Lang..... i want to DRINK not bathe with the cold water leh...Originally posted by BaByBoY:wahaha
/me splash cold water on ST
wahahaOriginally posted by Estee:yao siu lor Mr Pai Lang..... i want to DRINK not bathe with the cold water leh...
/me pokes knife at extremexOriginally posted by extremex:wah...
wo xiang koon liao..
so slpy... zzzzzzz
pai kai si si mi lai eh?? eh sai jiak bo?? ;POriginally posted by BaByBoY:wahaha
i pai kai mah
wahahaha
halloa extremex..by the way, are you a girl or a boy?Originally posted by extremex:wah...
wo xiang koon liao..
so slpy... zzzzzzz
my slp.Originally posted by BaByBoY:/me pokes knife at extremex
ur computer or ur slp???
me a boyOriginally posted by buskerian:halloa extremex..by the way, are you a girl or a boy?
of all dun eat..Originally posted by Estee:pai kai si si mi lai eh?? eh sai jiak bo?? ;P